Top Ad unit 728 × 90

Aceasta reteta iti va intari sitemul imunitar.

Daca te confrunti cu multe probleme de sanatate inseamna ca ai un sistem imunitar slab. Exista multe tratamente pentru aceasta insa noi iti vom prezenta un remediu natural.

Daca vrei sa nu mai racesti asa des, chiar si in timpul verii, iti propun sa incerci aceasta reteta care te va surprinde, iar dupa ce vei incepe sa o utilizezi, te asigur ca nu-ti va mai lipsi niciodata din casa.



Iata mai jos reteta:

Ingrediente:
- 1 capatana de usturoi

- o ceapa mica

- 1 radacina de ghimbir proaspat (2-3 cm)

- 200 de ml de otet din cidru de mere

- 1 lingurita de bicarbonat de sodiu

- 1/2 de lingurita de turmeric (curcuma)

- 2 linguri de miere

Mod de preparare:

Curata si marunteste ceapa, usturoiul si ghimbirul, apoi adauga-le intr-un borcan. Dupa ce le-ai asezat in borcan trebuie sa torni peste acestea otetul din cidru de mere.

Inchide borcanul si pune-l la frigider aproximativ 24 de ore. Dupa scurgerea celor 24 de ore, strecoara continutul borcanului. Tu vei avea nevoie doar de lichidul rezultat!

Inainte sa-l consumi, adauga bicarbonatul,curcuma si apoi mierea, amestecand bine pana cand va deveni un preparat omogen.

Preparatul este gata pentru a fi consumat!

Se pastreaza la frigider.

Cum se consuma?

Pentru a-ti intari sistemul imunitar astfel incat sa nu mai sti ce este aceea o boala, este necesar sa consumi cate o lingura din acest amestec dupa fiecare masa.

Consuma cel putin 3 luni pe an, zi de zi si te asigur ca te vei alege cu un sistem imunitar de invidiat astfel incat nu te vei mai imbolnavi niciodata!
Aceasta reteta iti va intari sitemul imunitar. Reviewed by Health Guru on 16:30 Rating: 5

Niciun comentariu:

All Rights Reserved by Fii Sanatos © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Un produs Blogger.