Top Ad unit 728 × 90

Cele mai importante puncte de presopunctura pentru slabit

Punctul abdomenului:

Acest punct de presopunctura este situat la exact 3 centimetri sub orificiul ombilical (Ren 6 in diagrama de mai jos). Acest punct imbunatateste functia digestiva si fortifica organismul. De asemenea, reduce problemele de constipatie si incurajeaza slabirea corporala. Stimuleaza-l prin masarea zonei de sus in jos cu doua degete, apoi prin apasarea punctului cu degetele timp de 2 minute de cel putin 2 doua ori pe zi.



Punctul abdominal al tristetii:

Punctul abdominal al tristetii este pozitionat pe axa lobului urechii aproape de extremitatea laterala a cutiei toracice. De obicei situat sub ultima coasta, acest punct de presiune vindeca indigestia, ulcerele, durerile costale si tulburarile de apetit. Indoaie degetele, orienteaza-le in sus si stimuleaza prin apasare acest punct timp de 5 minute in fiecare zi.


Punctul de presiune situat in ureche controleaza apetitul. Pentru a-l stimula, pozitioneaza degetul in dreptul articulatiei maxilarului si, aplicand presiune, misca maxilarul in sus si in jos. Localizeaza punctul cel mai mobil al maxilarului si apasa-l timp de un minut.

Punctul genunchiului:


Acest punct de presiune ajuta stomacul sa functioneze corect prin faptul ca imbunatateste digestia si hraneste sangele. Este pozitionat la 5 cm 2 sub rotula pe partea exterioara a piciorului. Folosind degetul aratator, aplica presiune asupra acestui punct timp de un minut. Daca la indoirea piciorului in sus si in jos simti sub deget o miscare musculara, inseamna ca punctul a fost identificat corect. Stimuleaza prin apasare acest punct timp de 2 minute in fiecare zi, si in curand vei simti imbunatatiri in starea de sanatate a stomacului.

Punctul cotului:


Pe partea interioara a pliului cotului se afla punctul intestinului gros. Acest punct stimuleaza functia intestinului prin reducerea temperaturii corpului si a umiditatii excesive din organism. Se recomanda sa-l stimulezi prin apasare cu degetul mare timp de un minut in fiecare zi.
Cele mai importante puncte de presopunctura pentru slabit Reviewed by Health Guru on 15:00 Rating: 5

Niciun comentariu:

All Rights Reserved by Fii Sanatos © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Un produs Blogger.