Top Ad unit 728 × 90

Invatati cum sa va creati pacea interioara

Oameni fiind, cu totii intalnim dificultati la un anumit moment in viata. Este ceva natural, normal si ne ajuta sa evoluam in societate.

Atunci cand sunteti in fata unei probleme, de cele mai multe ori aceasta a aparut in doua moduri:
A fost creata de ganduri, sentimente, actiuni si alegeri pentru a va ajuta sa va schimbati.
Asa a fost menit conform „contractului sufletesc” si a aparut pentru a va ajuta sufletul sa evolueze catre un alt nivel.



Evolutia spiritului nu trebuie sa se realizeze neaparat prin intermediul dificultatilor, insa de cele mai multe ori in momentele grele ajungem sa fim cu adevarat intelepti si puternici. Tot in aceste momente ajungem sa ne si cunoastem cu adevarat pe noi insine.

Cu siguranta toti ne dorim o viata mai linistita. O viata lipsita de griji, insa una in care putem tine piept problemelor intr-un mod calm. Pentru a face asta, trebuie sa fim calmi si linistiti pe interior.
De fapt, energia pe care ne-o dezvoltam in interior este chiar energia pe care o eliberam in exteriorul nostru. De cele mai multe ori energia dezvoltata pe interior dicteaza sa construim realitatea fizica.
Adesea, atunci cand luptam pentru a obtine adevarata pace interioara, lumea fizica ne raspunde intr-o maniera calda, fara vreun efort suplimentar. Atunci cand suntem impacati cu noi insine, reflectam pace iar problemele incep sa dispara treptat.

Se intampla de multe ori ca oamenii sa gaseasca solutii la problemele cu legea, partenerii de afaceri, institutiile financiare, frieteni, iubiti, prin gasirea linistii interioare.
Problemele nu dispar niciodata pana cand nu ne dau o lectie si dupa ce am invatat-o, cu siguranta si Universul ne sustine.

Pentru a ajunge in faza de „curatare” interioara, cat mai repede, trebuie sa lucram in primul rand la mediul interior.

Linistea interioara poate parea greu de gasit in momentele de agitatie, insa puteti incepe prin 5 mijloace:


Respirati adanc


Puteti redobandi linistea si pacea interioara daca iesiti in aer liber si trageti cateva guri de aer. Daca mediul intern este incarcat cu emotii puternice sau probleme, luati o pauza, gasiti un loc linistit, inchideti ochii si respirati adanc timp de 1 minut. Veti observa cum asa va veti echilibra mintea, sufletul si centrul energetic. Daca ii permiteti oxigenului sa circule in interiorul organismului dumneavoastra, veti putea gasi raspunsul.

Beti apa

Apa este cu adevarat stalpul de echilibru al vietii si atat timp cat va asigurati ca aveti fiecare celula hidratata, puteti scapa de stres si puteti atrage pacea. Atunci cand simtiti ca deveniti stresat, beti un pahar mare cu apa. Atunci cand o beti incercati sa vizualizati cum apa patrunde in organism si va revigoreaza celulele. Vizualizati cum aceasta va ofera confort si pace pe dinauntru. Apa poate ajuta si la indepartarea toxinelor energetice din organism asa ca daca va mentineti hidratat, scapati de gandurile negative si ganditi totul mai clar.

Exercitii

Miscarea si intinderile reprezinta o modalitate minunata de a va elibera mintea si de a reincarca mediul interior cu energie. Daca va simtiti anxios sau tensionat, cateva minute de exercitii pot fi de mare ajutor, iar daca le faceti afara, vor da si mai multe roade. Sportul ne ajuta mintea sa curete mintea de momentele si locurile negative acumulate in corp sustinand in acelasi timp crearea unei noi perspective asupra situatiei, eliberand hormoni pozitivi. Astfel veti gestiona mult mai bine situatia.

Somnul 

Stiti proverbul acela vechi „nu te culca niciodata suparat”? Ei bine daca mergeti uneori la culcare fara sa va rezolvati problemele poate fi o metoda buna de a va reseta emotiile fara niciun efort. Somnul ajuta si in cazul relaxarii, oferind o descarcare emotiva si astfel lucrurile pot fi vazute mult mai clar. Dimineata, mintea este mult mai odihnita si astfel puteti gasi mai repede o solutie. Daca va simtiti depasit din cauza unei situatii, dormiti iar dimineata va veti simtii mult mai relaxat si veti vedea lucrurile mult mai clar.

Dusul sau baia  

Atunci cand corpul se relaxeaza in apa calda, centrii energetici se deschid si elibereaza orice energie negativa. Acest efect poate fi amplificat daca folositi uleiuri esentiale precum cel de levantica, santal sau musetel. Atunci cand va simtiti agitat, nervos sau extenuat din cauza unei situatii, o baie va poate ajuta sa eliberati aceste energii, creand un mediu pasnic in interiorul dumneavoastra. In timp ce stati in cada, incercati sa vizualizati cum energia negativa se curata din organismul dumneavoastra si este inlocuita cu una curata, iubitoare si linistita.
Exista multe alte moduri de a redobandi pacea in interior, insa sper ca aceste sugestii sa va indrume spre directia buna.

Nu este sanatos pentru dumneavoastra sa va doriti o viata lipsita de probleme deoarece trebuie sa invatati sa creati arme cu care sa le combateti.

“Primiti prezentul ca si cum ati fi fost invitat in el. Este tot ceea ce avem, asa ca este mai bine sa convietuim cu el decat sa ne luptam. Il putem face prietenul nostru sau profesorul nostru, insa niciodata dusmanul nostru.” Pema Chodron
Invatati cum sa va creati pacea interioara Reviewed by Health Guru on 15:00 Rating: 5

Niciun comentariu:

All Rights Reserved by Fii Sanatos © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Un produs Blogger.