Top Ad unit 728 × 90

5 Moduri in care persoanele abuzate iubesc

Abuzul emotional chiar schimba oamenii. Zilnic, mii de oameni sunt abuzati emotional de persoane care ii iubesc cu adevarat, insa esueaza in cazul exprimarii iubirii.

Cu totii reactionam diferit cand vine vorba de abuz, insa cu siguranta ne putem da seama cand o persoana a trecut printr-o experienta traumatizanta, deoarece are tendinta de a iubi intr-un mod diferit.




Aveti mai jos 5 moduri distincte prin care persoanele abuzate iubesc:


Sunt mai gentile-  La inceputul relatiei, au tendinta de a mentine o anumita distanta si sa fie reci. Nu sunt interesate sa se ataseze prea tare si inteleg cat de important este pentru fiecare sa ii respecte spatiul celuilalt intr-o relatie.

Inimile lor sunt bine pazite-  Inimile lor au indurat prea mult si asta i-a adus in acest punct. Din cauza aceasta, ridica o bariera pentru a se proteja. Nu trebuie sa va mire atunci cand au momente in care sunt foarte reci, fac acest lucru deoarece incearca sa se protejeze. Odata ce sunteti lasati sa intrati in sufletele lor, veti afla ca sunt cei mai inimosi oameni din lume.

Pentru ei conteaza enorm sa se deschida in fata oamenilor– Cu siguranta au momente de oschilatie atunci cand hotarasc daca va lasa sau nu sa intrati in inimile lor. Odata ce se deschid in fata dumneavoastra, nu mai exista cale de intoarcere, iar emotiile vor incepe sa curga.

Iau lucrurile treptat – Si ei isi doresc o relatie siropoasa, la fel de mult pe cat v-o doriti si dumneavoastra, insa au fost raniti de prea multe ori. Totul la timpul lui. Lor le plac lucrurile facute treptat si bine sudate.

Au momente in care le este teama – Chiar si atunci cand totul merge perfect, teama si neincrederea isi pot face simtita prezenta in unele momente. Sentimentul intens de iubire si afectivitate ii poate speria de faptul ca se pot trezi intr-o zi fara persoana iubita alaturi de ei.
5 Moduri in care persoanele abuzate iubesc Reviewed by Health Guru on 15:00 Rating: 5

Niciun comentariu:

All Rights Reserved by Fii Sanatos © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Un produs Blogger.