Top Ad unit 728 × 90

Ce lucruri geniale mai poate face un cuptor cu microunde

V-ati gandit vreodata ca un cuptor cu microunde poate fi folosit si altfel decat asa cum ne-am obisnuit? Adica doar sa incalzim un fel de mancare sau o bautura in cateva minute, fara prea multe batai de cap.

In viata de zi cu zi, preocupati pana peste cap de anumite probleme, veti castiga timp si veti scapa de multe neplaceri, daca il veti intrebuinta atunci cand:



Vreti sa taiati ceapa, lacrimati si va ustura ochii


Curatati ceapa, asezati-o in cuptorul cu microunde, lasati-o la incalzit doar 30 de secunde. Treceti apoi linistiti la tocat si veti constata ca nicio lacrima nu veti varsa.

Vreti sa gatiti o cantitate mica de paste


Daca nu dispuneti de o caserola in care sa gatiti pastele, folositi un recipient plin cu apa sarata, adaugati pastele, fara sa acoperiti. Puneti-l in microunde, lasati doua minute, ca sa se amestece foarte bine.

Vreti sa verificati daca mancarea e bine gatita


Adesea se intampla sa puneti o farfurie cu mancare la microunde, iar rezultatul nu este pe masura asteptarilor. Va displace gustul fad. Acoperiti vasul cu o batista sau cu o panza curata, muiate in apa. Veti fi foarte multumiti de rezultat.

Vreti sa testati daca bolul este bun pentru cuptorul cu microunde


Umpleti-l cu apa si lasati la incalzit timp de un minut. Daca apa e calda, iar vasul rece, puteti sa treceti la urmatorul pas. In caz contrar, abtineti-va, ca sa evitati niscaiva probleme!

Vreti sa curatati mai usor cateii de usturoi, o tomata sau o piersica


Puneti cateii de usturoi in cuptor si lasati-i un minut. Scoateti-i, succesul va fi garantat. Pentru tomata ori piersica, timpul se masoara in secunde (30). Asteptati doua minute, dupa care operatiunea de curatare va fi foarte usoara.

Vreti ca mancarea sa se incalzeasca uniform


Ati pus mancarea la incalzit in mijlocul placii rotative. Uneori o gasiti calda pe jumatate. Ca sa nu reincalziti, puneti pe margine o ceasca cu fundul in sus si incalziti normal.

Vreti sa obtineti rapid o compresa calda


Introduceti in microunde un prosop umed, lasati sa se incalzeasca un minut/doua.

Vreti sa refolositi un timbru


Turnati doua picaturi mici de apa pe timbrul in cauza, dati-l 20 de secunde la cuptor.

Vreti sa pregatiti rapid un desert


De exemplu, o prajitura cu ciocolata in cana (mug cake). Aveti nevoie de 400 de grame de ciocolata neagra, 30 de grame de unt, 20 de grame de zahar, 20 de grame de faina si un ou. Modul de preparare il gasiti in video-ul de mai jos.



Cunoscand acum ce potential are acest aparat de uz casnic, imi exprim parerea ca il veti adora.
Ce lucruri geniale mai poate face un cuptor cu microunde Reviewed by Health Guru on 23:38 Rating: 5

Niciun comentariu:

All Rights Reserved by Fii Sanatos © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Un produs Blogger.