Top Ad unit 728 × 90

Alimente din bucatarie ce sunt daunatoare sanatatii.

Nu trebuie sa consumati niciodata alimente procesate, deoarece acestea contin foarte multe toxine. Exista alimente ale caror efecte sunt foarte nocive asupra sanatatii dumneavoastra si pot determina aparitia anumitor boli grave.




IATA CARE SUNT ALIMENTELE TOXICE PE CARE TREBUIE NEAPARAT SA LE EVITATI:


Partile verzi ale cartofilor reprezinta cele mai toxice alimente pe care le puteti consuma. Sunt pline de glicoalcaloizi, direct raspunzatori cu aparitia diareei si comei.

Rubarba

Contine acid oxalicilic, care cauzeaza pietre la rinichi. Este nevoie de aproximativ 5 kg de rubarba pentru ca aceasta sa fie fatala, iar o cantitate mai mica va poate afecta serios rinichii.

Tonul

Se cunoaste foarte bine faptul ca fructele de mare au un nivel crescut de mercur, substanta extreme de toxica. S-a demonstrat faptul ca si tonul contine mercur. Expertii sunt de parere ca femeile si copiii ar trebui sa evite consumul acestui tip de aliment.

Nucsoara

Consumul de nucsoara poate avea consecinte halucinogene sau poate duce chiar la psihoza. Un consum de 5.5 grame poate provoca crampe iar 8 grame pot duce la un atac.

Migdalele

Nu toate migdalele sunt daunatoare organismului. Exista doua tipuri de migdale: dulci si amare, cele din urma nu trebuie consumate deoarece contin cianura de hidrogen.
Alimente din bucatarie ce sunt daunatoare sanatatii. Reviewed by Health Guru on 17:59 Rating: 5

Niciun comentariu:

All Rights Reserved by Fii Sanatos © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Un produs Blogger.