Top Ad unit 728 × 90

Dupa ce vei citi asta, nu vei mai praji niciodata pestele in tigaie!

Lista mancarurilor sanatoase include consuml de fructe, legume si peste, insa in nici un caz pestele prajit!

ATENTIE! Persoanele care consuma peste prajit de doua ori pe saptamana dezvolta boli cardiace si sunt extrem de predispuse la infarct!

Stim cu totii ca se recomanda consumul de peste datorita proprietatiilor sale benefice asupra organismului insa cel mai important este modul in care acesta este pregatit.



In cazul in care doriti sa beneficiati de proprietatiile carnii de peste cel mai bine ar fi sa-l pregatiti la gratar. Este cea mai buna metoda, conform specilistilor.
Pestele prajit in tigaie absoarbe extrem de multe grasimi provocand o crestere necontrolata a colesterolului. Nivelul ridicat al colesterolului poate cauza blocaje ale vaselor de sange, care alimenteaza creierul, limitand astfel alimentarea celulelor nervoase care au nevoie de oxigen, provocand boli cardiace si alte tipuri de afectiuni.

Cercetarile recente au aratat ca persoanele care consuma peste prajit de doua ori pe saptamana, prezinta un risc cu 32% mai ridicat de a suferi un infarct. Modul de pregatire al pestelui poate cauza pierderea proprietatilor alimentare benefice ale acestui tip de carne.

De exemplu, grasimea de peste, cum ar fi cea din somon, care este bogata in acizi omega 3, isi pierde proprietatile in timpul prajirii.

Asadar, gateste pestele la gratar si te vei bucura din plin de proprietatiile sale!
Dupa ce vei citi asta, nu vei mai praji niciodata pestele in tigaie! Reviewed by Health Guru on 19:12 Rating: 5

Niciun comentariu:

All Rights Reserved by Fii Sanatos © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Un produs Blogger.