Top Ad unit 728 × 90

Ati avut vreodata astfel de vise? 5 vise rare

Atunci cand Buddha a inceput sa traiasca mancand alimente pe care si le procura din satul Senani, si-a redobandit puterea si frumusetea corpului. Cele 30...si doua de semne au reaparut pe corp.
In Uruvela, orasul Senani, primarul avea o fata pe nume Sujata.

Atunci cand Sujata a devenit adolescenta, a facut un juramant in fata unui copac, spunand ca daca va fi sa se marite cu un barbat de acelasi nivel ca si al ei, si daca primul ei copil va fi un fiu, va face o donatie anuala de o suta de mii de monede, in numele lui Dumnezeu. Dorinta a fost indeplinita: femeia se pregatea sa isi indeplineasca juramantul.



Dupa 6 ani de austeritate, urmatorul Buddha a aparut intr-o noapte cu luna plina, in luna Visakha, Sujata incepuse sa faca pregatirile pentru indeplinirea juramantului. Ea hranise o mie de vaci iar laptele lor fusese dat la doua sute cinci zeci de vaci si tot asa pana cand laptele a saisprezece vaci a fost dat la opt vaci. Aceasta transmisie a fost realizata pentru a face laptele mai gros si mai dulce.
Intr-o dimineata, dupa o noapte cu luna plina, aceasta s-a trezit foarte devreme si a ordonat ca cele opt vaci sa fie mulse. Vitelusii nu au vrut sa suga, insa dupa ce au fost tinuti sub ugere, laptele a inceput sa curga.

Atunci cand Sujata a luat ugerele in maini, laptele curgea din abundenta. A facut singura focul si a fiert laptele.

Cum laptele incepea sa se ridice, acesta se indrepta spre partea dreapta, insa nu a cazut nici macar o picatura. Cand Sujata a vazut asta, i-a zis servitoarei ei, Purina:

“Draga Purina, azi divinitatea ne surade, nu mai vazusem de mult astfel de lucruri, mergi si pregateste locul!”

Purina a raspuns pozitiv si s-a grabit spre poalele copacului.

Iar Buddha a visat in noaptea aceea urmatoarele:


1. Pamantul ii era pat, capul i se sprijinea pe muntele Meru asemeni unei perne, Marea din Est ii sprijinea mana stanga iar cea Vestica mana dreapta. Picioarele ii erau intinse in marea din Sud.
2. Un pom (Tiriya) ii crestea din ombilic, iar varful pomului atingea cerul.
3. furnici albe, cu capul negru il acopereau pana la genunchi.
4. patru pasari, care zburau din cele patru colturi ale lumii, veneau spre el. Erau de culori diferite, insa atunci cand ajungeau la picioarele lui deveneau albe.
5. A aparut un munte maret cu substante necurate, pe langa care a trecut fara sa fie afectat.
Primul vis arata indemanarea lui Buddha, al doilea controlul drumului celor opt, la carma fiind Buddha.
Cel de-al treilea vis, se referea la profanii imbracati in vesminte albe, gasindu-si refugiul in Buddha.
Cel de-al patrulea vis, arata cum oamenii din patru zari, Ksatriya, Brahmana, Vaisya si Sudra, isi realizeaza emanciparea.
Ati avut vreodata astfel de vise? 5 vise rare Reviewed by Health Guru on 06:30 Rating: 5

Niciun comentariu:

All Rights Reserved by Fii Sanatos © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Un produs Blogger.