Top Ad unit 728 × 90

Un barbat s-a izolat in desert, alaturi cu cainele lui, timp de 25 de ani. Ceea ce a transmis din pestera este socant!

In desertul din nordul New Mexico puteti vedea munca fascinanta a unui om, dintr-o pestera. Veti observa o intrare stramta care duce spre o pestera, unde Ra Paulette a trait timp de 25 de ani. A petrecut ani la rand, in compania catelusului sau, incercand sa termine aceasta lucrare.




Ori de cate ori este intrebat daca este preocupat de sapaturi in pesteri, el raspunde: „ Un copil este obsedat de joaca?” El mai spune si ca atunci cand iubesti ceea ce faci, esti perseverent si nu renunti pana cand nu iti duci munca la bun sfarsit. El isi vede opera o munca ecologica, ce taie rasuflarea oricui o priveste.

Se poate spune ca a transformat pesterile in care a stat in adevarate opere de arta impunatoare. Ceea ce este ciudat este ca el nu se considera un creator, ci mai degraba o persoana care isi exprima sentimentele intr-un mod pasional. Eu insa nu sunt de acord cu el deoarece ceea ce a realizat el se numeste arta sub toate formele sale.

In acest video veti urmari aceasta poveste, care va va conduce prin pesterile sale impresionante. Munca sa nu a ajuns sa fie valorificata pana cand un regizor nu a realizat un documentar despre Ra, intitulat „Sapand prin pesteri” iar documentarul a primit chiar si premii.

Un barbat s-a izolat in desert, alaturi cu cainele lui, timp de 25 de ani. Ceea ce a transmis din pestera este socant! Reviewed by Health Guru on 05:30 Rating: 5

Niciun comentariu:

All Rights Reserved by Fii Sanatos © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Un produs Blogger.