Top Ad unit 728 × 90

A Consumat O Lingurita de Ulei din Nuca de Cocos In Fiecare Zi, Timp de 60 de Zile. Iata Cu Ce S-a Ales!

In ultimul timp, primim tot mai multe mesaje din partea cititorilor, mesaje prin care ne indeamna sa va expunem, in locul lor, metodele prin care si-au tratat diversele probleme de sanatate.

In cele ce urmeaza, va vom prezenta povestea lui Mihai.D, 39 de ani, din Timisoara.

Anul trecut cantarea 120 de kilograme, era un fumator inrait si avea probleme la stomac. Dupa ce a facut o endoscopie si analize de sange, a descoperit ca are ulcer duodenal, si ca este foarte aproape de a dezvolta diabet.




“ A fost momentul in care am realizat ca trebuie sa fac o schimbare in viata mea” ne-a marturisit Mihai.

In perioada imediat urmatoare, din intamplare s-a intalnit cu un vechi prieten, si relatandu-i prin ceea ce trece, prietenul lui i-a sugerat sa urmeze un remediu bazat pe consumul de ulei din nuca de cocos.

“ Dupa cele spuse de prietenul meu si dupa ce am studiat putin pe internet despre beneficiile acestui ulei, m-am hotarat ca ar fi cazul sa incerc si eu, oricum nu aveam nimic de pierdut” a spus Mihai.

In fiecare dimineata, dupa ce te-ai trezit si dupa ce te-ai spalat pe dinti, trebuie sa consumi o lingurita de ulei din nuca de cocos pe stomacul gol.

“ Credeti-ma, dupa aproximativ doua luni de zile, ulcerul meu aproape ca s-a vindecat iar rezultatele analizelor mi-au aratat ca sunt perfect sanatos. Pe langa aceste aspecte, m-am ales cu o pierdere in greutate de aproximativ 10 kilograme” a spus el.

Conform celor spuse de Mihai, dieta lui nu a suferit mari modificari. El inca fumeaza, insa mai putin, iar acea lingurita de ulei parca i-a taiat pofta de mancare. Daca inainte manca si de 4-5 ori pe zi, mese copioase, in momentul de fata el nu mai mananca decat doua mese. Portiile pe care le consuma sunt mai mici, intrucat uleiul de cocos isi face efectul.

“ De cand am inceput sa consum o lingurita de ulei de cocos dimineata, pur si simplu nu prea mai am pofta de mancare, iar atunci cand mananc, sincer va spun ca imi sunt de ajuns portii destul de mici” a conchis Mihai D.

Cum s-a intamplat asta?

Modificarile suferite de organismul lui Mihai se datoreaza acelei lingurite de ulei de cocos. De ce? Pentru ca acest ulei de cocos are cateva beneficii uimitoare cum ar fi:

- Este o importanta sursa de acid lauric

Acest acid are uimitoarea capacitate de a distruge virusuri, bacterii si ciuperci, ajutand in lupta impotriva diferitelor tipuri de boli. Cand uleiul este digerat, in corp se elibereaza monogliceride, extrem de eficiente in lupta cu diversi agenti patogeni

- Imbunatateste procesul de digestie

Consumat zilnic, uleiul de cocos vindeca problemele digestive, prin intermediul acizilor grasi ce se regasesc in componenta lui, acizi care au proprietati antimicrobiene, distrugand Helicobacter Pylori si alti paraziti ce se pot instala in organism, paraziti ce pot afecta digestia si nu numai.

- Un real ajutor in controlul greutatii corporale

Uleiul din nuca de cocos este foarte util in reducerea greutatii corporale. Acesta contine acizi grasi cu lanturi mijlocii si lungi, care ajuta la eliminarea greutatii in exces. De asemenea, este usor de digerat si ajuta la o functionare sanatoasa a glandei tiroide. Uleiul de cocos creste metabolismul organismului prin eliminarea stresului, astfel arzand practic mai multa energie, ceea ce va ajuta persoanele obeze si supraponderale sa-si reduca greutatea corporala.

- Previne aparitia diabetului de tip 2

Uleiul de cocos ajuta la controlul nivelului de zahar din sange, imbunatatind secretia de insulina. De asemenea, acesta ajuta la utilizarea eficienta a glucozei din sange, prevenind si tratand diabetul.

- Scade pofta de mancare

Una dintre cele mai importante proprietati ale uleiului de cocos este ca are capacitatea de a reduce senzatia de foame. Este vorba despre modul in care acizii grasi sunt metabolizati de catre organism.
A Consumat O Lingurita de Ulei din Nuca de Cocos In Fiecare Zi, Timp de 60 de Zile. Iata Cu Ce S-a Ales! Reviewed by Health Guru on 15:00 Rating: 5

Niciun comentariu:

All Rights Reserved by Fii Sanatos © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Un produs Blogger.