Top Ad unit 728 × 90

Băutura care este de 10.000 de ori mai puternica decat chimioterapia!

Foarte multe studii au arătat ca această băutură poate salvea vieti.

Este vorba despre o băutură foarte usor de preparat si din niste ingrediente ieftine si din belsug - lămâie și bicarbonat de sodiu.

Această combinație de lămâie și bicarbonat de sodiu este de 10.000 de ori mai puternica decat chimioterapia atunci când vine vorba de distrugerea celulelor canceroase.




Ingrediente necesare:

  • 240 ml de apă plata;
  • 1 lingurita de bicarbonat de sodiu;
  • Suc de la o lamaie.


Metoda de preparare:


Se amestecă toate ingredientele și să bea amestecul rezultat. Asigurați-vă că îl consumati pe stomacul gol. Consumati acest amestec de cel puțin trei ori pe zi.

Ce ascunde acest remediu?

E simplu.

Industria farmaceutică nu profita de pe urma oamenilor sanatosi. Miliarde de dolari, pe care industria farmaceutică ii produce, nu ar mai exista.

S-a dovedit ca lamaia are proprietati anit-cancer. Acest fruct creează un mediu alcalin puternic în organism în care chisturile si tumorile nu pot supraviețui.Chisturile și tumorile se hrănesc cu ingrediente care creează un mediu acid in organism, și atâta timp cât organismul este acid, tumora poate crește. Dar, odată ce fluxul de aciditate în organism se oprește tumora nu are mâncare și stagnează. Acesta este motivul pentru care bicarbonatul de sodiu combinat cu lamaie este un luptător de excepție împotriva cancerului - pentru că efectul lor este în mare parte alcalin.

Când vine vorba de aciditate, alimentele afectează organismul și apariția cancerului cel mai mult. Astăzi, spre deosebire de acum două decenii, oamenii mananca alimente care contribuie la aciditate în organism, si astfel apariția acestei boli nu este de mirare.

Ce ar trebui să evitam?

- Zahărul rafinat; zahăr rafinat este cel mai nociv; nu conține proteine, grăsimi, vitamine sau minerale; zahărul rafinat conține glucide rafinate, ceea ce afecteaza pancreasul. Valoarea ph-ului sau este de 2,1.

- Toate tipurile de carne, produse de origine animală - lapte, branza, smantana, iaurt etc.

- Sarea rafinata, făina rafinată și toate produsele sale derivate, cum ar fi paste, prăjituri și fursecuri.

- Alcoolul, pâine, unt, toate conservele alimentele industriale, care conțin conservanți, coloranți artificiali, arome, stabilizatori etc.

Ceea ce ar trebui să mănâncam mai mult?

Pe langa consumul de bicarbonat de sodiu si lamaie, ar trebui să mănâncam fructe, legume și migdale, deoarece acestea sunt alcaline, cereale integrale, dar numai mei deoarece doar acesta este alcalin. Toate celelalte cereale sunt ușor acide. Cu toate acestea, dieta ideală ar trebui să aibă o anumită cantitate de aciditate. Deci, este bine să mănâncam unele cereale. Mierea are, de asemenea, o alcalinitate foarte mare. Plantele verzi sunt excelente, apa este importantă pentru producția de oxigen, astfel mereu stati hidratati.Bea inghitituri mici de apă în timpul zilei.

Și nu uitati sa faceti sport. Exercițiile ajută sa va mentineti alcalinitatea in organism, deoarece acestea dau oxigen pentru organism.

STILUL DE VIATA SEDENTAR DISTRUGE!
Băutura care este de 10.000 de ori mai puternica decat chimioterapia! Reviewed by Health Guru on 15:00 Rating: 5

Niciun comentariu:

All Rights Reserved by Fii Sanatos © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Un produs Blogger.