Top Ad unit 728 × 90

Reteta pentru curatarea sinusurilor.

Este acea perioada din an cand este din ce in ce mai frig si multi dintre noi ne trezim cu cate o gripa sau o raceala care ne scoate din circuit pentru cateva zile. Pentru multi dintre noi cea mai buna solutie este sa mearga la farmacie si sa cumpere siropuri si medicamente artificiale.

Noi credem insa ca ar trebui sa incepeti sa folositi o alternativa naturala evitand astfel efectele adverse ale siropurilor de tuse de pe piata.



In acest articol va vom prezenta cel mai bun remediu pentru tratarea mucusului, sinusurilor si gripelor.

Elixirul fierbinte cu ananas

Ingrediente

  • ½ – 1 ceasca suc de ananas
  • ½ lingurita otet de mere
  • 1 praf piper cayenne
  • 1 lingurita miere


Instructiuni:

Puneti toate ingredientele ( mai putin mierea pe aceasta o adaugati cand se raceste amestecul ) intr-un ibric si incalziti la foc mic, dupa preferinta.

La ce ajuta:

· Ananasul este plin de compusi antiinflamatori, putand reduce mucusul pulmonar si vindeca gatul iritat. De asemenea, continutul de vitamina C va poate intari sistemul imunitar, prevenind simptomele racelii.

· Otetul de mere va ajuta la alcalinizarea organismului. Trebuie sa stiti ca atunci cand un organism este alcalinizat, bacteriile nu supravietuiesc.

· Mierea dulce si sanatoasa are foarte multe proprietati: antivirale, antifungice si antibacteriene. Aceste aspecte fac din miere vindecatorul din ultimele secole.

· Piperul cayenne este acceleratorul de caldura din organism, luptand impotriva febrei si starii de voma.
Reteta pentru curatarea sinusurilor. Reviewed by Health Guru on 15:30 Rating: 5

Niciun comentariu:

All Rights Reserved by Fii Sanatos © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Un produs Blogger.