Top Ad unit 728 × 90

BAUTURA REVOLUTIONARA PENTRU ARDEREA RAPIDA A GRASIMILOR

Dupa peste 20 de ani de activitate in domeniu si de eforturi de perfectionare a dietelor de detoxifiere, nutritionistul Ann Louise Gittleman a incantat din nou fanii cu metodele ei de promovare a unui stil de viata sanatos.

Gittleman, in varsta de 64 de ani si autoare a treizeci de carti, printre care se regasesc numeroase diete revolutionare si sfaturi cu privire la restabilirea vitalitatii corpului, a elaborat un plan de detoxifiere centrat pe folosirea unei asa-zise bauturi miraculoase.




Consuma bauturi de culoare rosie, dar care sa includa mai ales suc de afine, ghimbir si lamaie. Aceste ingrediente detoxifiaza in mod eficient ficatul si sprijina sanatatea si vitalitatea intregului organism. Ficatul este cel mai important organ de detoxifiere, avand rolul de a purifica sangele, de a sprijini tractul gastro-intestinal, de a regla glicemia, de a asigura absorbtia grasimilor si de a sintetiza proteinele in aminoacizi.

Fiecare pahar de vin, cafea, sau orice fel de alimente procesate impovareaza functia hepatica si reduce abilitatea corpului de a se regenera.

Asadar, nu lasa ficatul sa poarte povara vietii moderne si incepe sa consumi aceasta bautura miraculoasa pentru a sustine detoxifierea naturala a organismului. Acest plan dietetic conceput de Gittleman se remarca prin versatilitatea sa si usurinta de a fi adoptat de catre oricine, indiferent de varsta, ocupatie sau nivel de pregatire pe probleme de alimentatie. Inainte de a parcurge acest plan alimentar, este necesar sa tii o cura de dezintoxicare de sapte zile cu fructe si legume, pentru a curata colonul si ficatul si a pregati organismul pentru dieta de dupa, care tine doar o zi.

A opta zi este rezervata unei diete care presupune doar consumul de apa si al acestei bauturi miraculoase, a carei reteta de preparare este prezentata mai jos. Dupa dieta urmeaza o perioada de trei zile de reajustare, care presupune in principal consumul de macrobiotice – alimente fermentate ce incurajeaza inmultirea bacteriilor benefice necesare unei sinteze corespunzatoare a vitaminelor si intaririi sistemului imunitar.

Ingredientele prepararii bauturii miraculoase:

• 1800 de grame de afine

• ½ lingura de scortisoara macinata

• ¼ lingura de praf de ghimbir

• ¼ lingura de pulbere de nucsoara

• ¾ cana de suc de portocale proaspat stors

• ¼ cana de suc de lamaie proaspat stors

Mod de preparare:

Fierbe afinele, apoi redu focul si adauga condimentele. Tine vasul pe foc inca 15 minute, apoi lasa-l sa se raceasca la temperatura camerei. Adauga apoi sucul de portocale si sucul de lamaie. Pastreaza preparatul la frigider.

Secretul acestei bauturi miraculoase consta in proprietatile deosebite ale sucului de afine, un antioxidant eficient, ale mirodeniilor, care reduc pofta de mancare, si ale sucului de citrice, care abunda in vitamine ce sprijina lupta impotriva grasimii.
BAUTURA REVOLUTIONARA PENTRU ARDEREA RAPIDA A GRASIMILOR Reviewed by Health Guru on 15:30 Rating: 5

Niciun comentariu:

All Rights Reserved by Fii Sanatos © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Un produs Blogger.