Top Ad unit 728 × 90

Acest remediu antic nemtesc reduce colesterolul si curata arterele.

Aceasta reteta vine din Germania si a fost utilizata pentru tratarea mai multor boli precum: arteroscleroza, nivelul crescut de colesterol, oboseala, raceala si gripa. Daca aveti probleme cu imunitatea sau pur si simplu doriti o detoxifiere a ficatului, aceasta reteta este tot ceea ce va trebuie.



Aveti nevoie de patru ingrediente simple:

  • 4 lamai organice (cu coaja)
  • O radacina de ghmibir de 3-4 cm sau 2 linguri de ghimbir macinat
  • 4 capatani mari de usturoi
  • 2 litri de apa


Mod de preparare:

Spalati bine lamaile dupa care taiati-le in bucatele. Decojiti usturoiul. Luati lamaile, ghimbirul si usturoiul si puneti-le intr-un blender. Amestecati pana obtineti o pasta omogena. Puneti amestecul intr-o cratita si puneti apa. Asteptati pana fierbe si amestecati in permanenta. Dati-o la o parte si lasati sa se raceasca. Cand s-a racit, strecurati si puneti lichidul intr-o sticla sau intr-un borcan.

Beti un pahar, pe stomacul gol, cu doua ore inainte de fiecare masa, timp de 3 saptamani. Dupa prima cura, luati pauza o saptamana si repetati pentru alte 3 saptamani. Puteti adauga miere pentru a indulci, daca nu va place gustul.

Veti observa efectele dupa primele 3 saptamani. Va veti simti odihnit, energizat si revigorat. Acest remediu este extrem de benefic si in cazul pietrelor la rinichi sau congestiilor vasculare.
Acest remediu antic nemtesc reduce colesterolul si curata arterele. Reviewed by Health Guru on 16:00 Rating: 5

Niciun comentariu:

All Rights Reserved by Fii Sanatos © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Un produs Blogger.