Top Ad unit 728 × 90

Remediul acesta a uimit intreaga lume medicala

Din vremuri indepartate se stia faptul ca aceast remediu are puterea de a trata diverite boli. Stramosii nostri au folosit-o la tratarea racelii, artritei, infectiilor, precum si unele conditii mai grave cum ar fi impotenta, astmul, infertilitatea, artrita si nu in ultimul rand cancerul.

Aceasta combinatie este, de asemenea, foarte buna pentru scaderea nivelului de colesterol rau (LDL) si pentru stimularea sistemului imunitar.

Iata ca un studiu efectuat recent, arata ca o combinatie a acestor trei ingrediente naturale ajuta la vindecarea multor tipuri de cancer. Pacientii care au folosit acest tratament au reusit sa depaseasca efectele chimioterapiei si chiar, in unele cazuri au ajuns la vindecare completa.



Remediul ar trebui sa fie consumat inainte de a manca sau a bea ceva, dimineata pe stomacul gol. Studiile de asemenea, au relevat faptul ca pacientii cu hipertensiune arteriala au observat o scadere semnificativa a colesterolului si a tensiunii arteriale la nivelurile lor normale.

Dupa 2 saptamani de consum, efectele acestui remediu au fost vizibile.

Cea mai buna parte a aceastei retete este faptul ca ingredientele sunt usor de obtinut sau probabil le aveti deja in casa.

Ingredientele respective furnizeaza organismului propriile beneficii pentru sanatate, deoarece ele sunt toate produse naturale. Combinatia acestor trei ingrediente nu a prezentat efecte secundare negative, ceea ce inseamna ca poate fi consumata in siguranta de orice persoana.

Pentru a utiliza acest remediu 100% natural pentru tratarea cancerului (sau oricare dintre celelalte conditii) sau daca vreti doar sa va imbunatatiti starea generala de sanatate trebuie sa urmati aceste instructiuni simple despre cum sa pregatiti acest remediu puternic.

Ingrediente:

  • 10 catei de usturoi
  • 1 cana de otet de mere (maxim 200 de ml)
  • 1 ceasca de miere (maxim 100 de ml)


Mod de preparare:

Se amesteca toate ingredientele intr-un blender, pana cand veti obtine un amestec omogen (amestecul este gata dupa aproximativ 60-90 de secunde). Se pune amestecul intr-un borcan si se pastreaza in frigider.

Se poate consuma imediat dupa ce s-a racit, dar nu trebuie pastrat mai mult de 5 zile de la pregatire.

Cum sa-l consumam?

Puteti consuma remediul in multe feluri. Va recomand sa luati 2 linguri inainte de a manca sau bea orice altceva, imediat dupa ce v-ati trezit. Daca nu va place gustul, cele doua linguri le puteti amesteca cu un pahar de suc natural preferat sau pur si simplu cu un pahar de apa. Daca optati in a-l amesteca, de asemenea este foarte important sa-l consumati inainte de a manca sau bea ceva, imediat dupa ce v-ati trezit.

Acest remediu a devenit din ce in ce mai popular si in zilele noastre, milioane de oameni bucurandu-se de efectele miraculoase ale acestei combinatii pentru tratarea diverselor afectiuni care i-au coplesit.
Remediul acesta a uimit intreaga lume medicala Reviewed by Health Guru on 10:33 Rating: 5

Niciun comentariu:

All Rights Reserved by Fii Sanatos © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Un produs Blogger.