Top Ad unit 728 × 90

Cateva exercitii pentru imbunatatirea acuitatii vizuale!

Indiferent de varsta pe care o ai poti dezvolta probleme de vedere. Munca de birou in fata calculatorului, insa, supune ochii unui stres crescut, ceea ce ne predispune la probleme oculare.

Problemele oculare sunt la ordinea zilei, afectand un numar foarte mare de oameni. Uneori, deficientele de vaz pot ingradi desfasurarea anumitor activitati de zi cu zi, necesitand corectie cu ochelari de vedere sau lentile de contact pe baza de prescriptie medicala, ale caror preturi sunt destul de piperate.



Oare cum ar fi daca am avea la indemana metode naturale de a ne imbunatati acuitatea vizuala, astfel incat sa nu mai fie nevoie sa mai purtam ochelari? Cum ar fi daca am putea corecta problemele de vedere eliminand pur si simplu cateva obiceiuri proaste din rutina zilnica?

In primul rand, te sfatuim sa incerci o serie de exercitii pentru a proteja vederea si a odihni putin ochii atunci cand lucrezi la calculator. Pasul urmator consta in ajustarea regimului alimentar. Vitaminele sunt esentiale pentru o vedere buna, asa ca ai grija sa suplimentezi aportul de vitamine A, C si E din alimentatia zilnica, si sa consumi mai multe alimente bogate in antioxidanti.

Tehnica de palmare este un mijloc eficient de a relaxa ochii suprasolicitati. Ochii sunt in continua miscare, chiar si atunci cand dormim! Pur si simplu nu putem impiedica complet miscarile musculaturii oculare in niciun moment al zilei.

De ce?

Pentru ca ochii necesita o lubrifiere continua, iar miscarea continua sprijina acest proces. Ceea ce putem face, insa, este sa incetinim ritmul acestor miscari pentru a ajuta ochii sa se relaxeze.

Cateva exercitii pentru imbunatatirea acuitatii vizuale! Reviewed by Health Guru on 14:00 Rating: 5

Niciun comentariu:

All Rights Reserved by Fii Sanatos © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Un produs Blogger.