Top Ad unit 728 × 90

A Scapat de Tusea “Magareasca” in 3 Zile Cu Doua Pahare de Apa cu Bicarbonat

In ziua de azi, tratamentele conventionale pentru orice boala au devenit extrem de costisitoare. Problema este ca , pe langa costurile pe care fiecare bolnav le suporta din propriul buzunar, aceste tratamente nu au efectul dorit.

Pe langa aceasta, organismul va fi bombardat de chimicale nocive care vor conduce incet la aparitia diverselor boli cronice cum ar fi cancerul, diabetul, bolile de inima etc.

Acesta este motivul pentru care tot mai multi oameni au inceput sa caute modalitati alternative de tratament, cu scopul de a-si vindeca diversele probleme de sanatate.



Este si cazul Eugenia V., o femeie de 38 de ani, din Craiova, care in luna noiembrie 2014, a fost diagnosticata cu bronsita, de un medic al Spitalului de Boli Infectoase Victor Babes din Craiova.

Povestea ei a inceput in luna octombrie, cand in urma divortului, femeia nu a mai avut deloc grija de sanatatea ei. Trecand printr-o perioada dificila din viata, parasita fiind de omul care i-a fost alaturi timp de 17 ani, si lasata sa creasca singura doi copii de 7 si respectiv 11 ani, printr-o neglijenta, a reusit sa se imbolnaveasca destul de grav.

La inceput a crezut ca este vorba despre o simpla raceala, a tratat-o ca atare, insa dupa aproximativ 30 de zile de boala, avand o tuse extrem de puternica (magareasca), febra, dureri la plamani si o respiratie suieratoare, a ajuns de urgenta la spital.

Medicii i-au dat diagnosticul de bronsita acuta.

A fost internata de urgenta si trecuta pe un antibiotic extrem de puternic (Cefort). Dupa 7 zile de tratament, a fost externata “mai bolnava” decat fusese internata.

Intr-adevar, nu mai avea febra, insa tusea , durerea la plamani si respiratia suieratoare nu disparusera deloc, ci erau mai puternice.

Avand doi copii de crescut, si neavand posibilitati financiare pentru a-si procura diverse siropuri de tuse prescrise de medici, care erau extrem de scumpe, a incercat o metoda extrem de simpla de vindecare.

Eugenia si-a amintit ca citise acum cativa ani, intr-o revista cu tratamente naturiste, un articol in care era expusa o metoda extrem de simpla de vindecare a tusei, problema care o deranja cel mai mult.

Era vorba despre o reteta bazata pe bicarbonat de sodiu!

Nu a mai stat pe ganduri! Fiind o gospodina, avea in casa bicarbonat de sodiu. A zis ca oricum nu are nimic de pierdut si a inceput sa si-l prepare.

A fiert 500 de ml de apa, a lasat-o sa se raceasca, apoi a combinat-o cu 2 lingurite cu varf de bicarbonat de sodiu, amestecand bine, pana cand acesta s-a dizolvat. A lasta amestecul peste noapte sa se linisteasca, si l-a bagat la frigider.

Dimineata urmatoare a luat un pahar de 250 de ml, a turnat jumatate din amestec in el si a inceput tratamentul astfel:

- primele 3-4 "guri" le-a facut gargara, dupa care a baut intreg continutul paharului.

- la fel si cu cel de-al doilea pahar, numai ca a facut aceasta procedura seara inainte de culcare.

Dupa 3 zile de tratament, tusea “magareasca” a disparut, iar starea Eugeniei s-a imbunatatit vizibil.

“ Dupa ce m-am chinuti aproximativ 2 luni de zile cu aceasta tuse magareasca, care nu ma lasa nici macar sa dorm, pot spune ca cele 3 zile de tratament cu bicarbonat m-au pus pe picioare! Parca sunt un alt om” ne-a marturisit Eugenia.

In ziua de azi se simte foarte bine, a trecut de socul divortului, s-a hotarat sa-si indrepte atentia cat mai mult catre copii ei si se simte mai bine ca niciodata.
A Scapat de Tusea “Magareasca” in 3 Zile Cu Doua Pahare de Apa cu Bicarbonat Reviewed by Health Guru on 15:00 Rating: 5

Niciun comentariu:

All Rights Reserved by Fii Sanatos © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Un produs Blogger.